Geen categorie 3 December 2015 peter No comments

Partnerperikelen in huize Ratelband en Rens

Wat een bewogen week hè? De ongelofelijke nieuwsberichten buitelden werkelijk over elkaar heen. Eerst was er het trieste bericht  van het Algemeen media_xll_3441890Dagblad dat Peter Jan Rens – de Meneer Kaktus die flink uit de publieke gratie is gevallen – uit de gratie is gevallen bij zijn maar liefst 43 jaar jongere vriendin Virginia van Eck. Een moeilijk bericht. Niet alleen voor Peter Jan die ‘verbijsterd’ is. Maar ook voor Virginia die er na vier jaar eindelijk ‘genoeg van heeft om alle problemen aan te horen’. En voor hun dochtertje Djelisa – die nu moet opgroeien in een gebroken gezin. Er is nog wel wat hoop: Virginia sluit niet uit dat het in de toekomst toch nog goed zal komen. Gelukkig maar! [lees verder]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *